Přijďte se podívat / Události

Pozvánka na šestidenní výcvik v přístupu zaměřeném na člověka

Ráda bych vás jménem Person Center pozvala na druhý běh šestidenního výcviku, který začíná koncem listopadu. Těchto šest dnů se naskýtá možnost poznat, o čem vlastně Rogersův přístup zaměřený na člověka je.

Má zkušenosttraininggroup

Ze své zkušenosti můžu říct, že PCA je něco odlišného v Rogersových knihách a ve skutečnosti. Když jsem četla knihy, zdál se mi tento přístup velmi – jak to říct – něžný. Když jsem ho ale zažila ve skutečnosti, byla jsem překvapená jeho silou, a možná až bolestivostí.

Musím říct, že svoboda, která je dána účastníkům výcviku, mě až vyděsila. Přemýšlela jsem, kdy jsem se v životě cítila skutečně svobodná. A i když mi ta svoboda teď byla dána, cítila jsem se svázaná. Najednou člověk neví, co si s ní má počít… Myslím, že všichni účastníci tím byli překvapeni. A pak, postupem času, s dalšími minutami až hodinami mlčení a mluvení se naše skupina proměnila, a každý si postupně přicházel na způsob, jakým využít tu volnost, která mu byla dána. Za sebe musím říct, že se to z výcviku nějakým způsobem přeneslo i do života – jak vzít život skutečně do vlastních rukou, jak být svobodná. Ale zároveň mám na tomhle svém tématu ještě hodně práce.

Vedle přínosů do mého osobního života mi výcvik přinesl několik poznatků i toho profesního. Bylo pro mě zajímavé vidět, jakým způsobem pracují facilitátoři, jak dokážou říci jednu větu, která celou věc posune do jiné roviny. Jakým způsobem lze uvádět podmínky autenticity, empatie a bezpodmínečného pozitivního přijetí do praxe. A také poznat, co to znamená přístup zaměřený na člověka a ne na řešení.

 

Pokud vás něco z toho zaujalo, zde jsou praktické informace k výcviku:bodygroup3-300x208

Výcvik se bude konat tyto víkendy:

26- 27. 11. 2016

17- 18. 12. 2016

21- 22. 01. 2017

 

Těchto šest dnů probíhá v anglickém jazyce.

Cena je 7 800, pro studenty 5 000 Kč.

Více informací a registrace na: http://www.person-center.eu/activities/training/

Reference účastníků prvního běhu: http://www.person-center.eu/participants-about-passed-training/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *