Přijďte se podívat / Události

Debata s Danielou Drtinovou – Rodiče mě nechtějí. Co se mnou bude?

Pod záštitou děkanbanner_2-dil-unikatnich-debatky Filozofické fakulty UK, doc. Mirjam Friedové, M. A., Ph.D. se můžete zúčastnit unikátní série debat na téma Ohrožené dítě, které moderuje Daniela Drtinová. Její druhý díl, zabývající se nefungujícími rodinami a osudem dětí, které v nich nemohou vyrůstat a dostávají se tak do nejrůznějších forem náhradní rodinné péče, jako je ta ústavní či pěstounská, a systému sociálně-právní ochrany dětí, se bude konat na hlavní budově FF UK (nám. Jana Palacha 2, Praha 1) ve čtvrtek 8.12.2016 od 16:45.

Debaty se zúčastní Kateřina Süsserová, ředitelka DD Podštejn a pěstounka, Mgr. Josef Smrž, metodik sociálně-právní ochrany dětí, lektor, psycholog a krizový intervent, Petra Kačírková z Lumosu ČR, členka Výboru pro práva dítěte, a další hosté.

Projekt je realizován neziskovou organizací Mimo domov, z.s., hlavním partnerem je pak Asociace Dítě a rodina, sdružení respektovaných neziskových organizací působících v oblasti náhradní rodinné péče.

Kromě množství informací, které debatou získáte, Vás také projekt obohatí čerstvou bagetou, který každý návštěvník při vstupu dostane 😉

Tak doražte, diskutujte a podělte se o své zkušenosti!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *