Přijďte se podívat / Události

Přednáška prof. Scherdera

Na obrázku může být: 1 osoba, směje se, text„The Application of Music in Clinical Populations”, na toto téma bude přednášet prof. Scherder (klinický neuropsycholog z VU Amsterdam).
Studenti, absolventi a milovníci psychologie, medicíny a hudby vítáni! Po přednášce zrealizujeme v Klubu Celetná experiment (formou pubquizu), který srovná, jak efektivně pijí čeští a holandští studenti.

Jste srdečně zváni!

Kam? Do Modré posluchárny v Celetné 20 (Staré Město, Praha 1)

Kdy? Ve čtvrtek 25.4.2019 od 17:30

Přijďte prožít večer na katedru psychologie FF UK, který se ponese v duchu neurovědy a následného popíjení v Klubu Celetná u pubqiuzu.
V 17:30 hodin bude v Modré posluchárně přednášet profesor Scherder z Department od Clinical Neuropsychology VU Amsterdam na téma „Music and the Brain“. Potom se přesuneme o pár pater níž, kde bude od 19 hodin pro zájemce připravená nenáročná soutěž, které se zúčastní smíšené týmy – čeští studenti se studenty neuropsychologie z Holandska. Přijďte se dozvědět něco zajímavého, seznámit se s lidmi z Vrije Universiteit Amsterdam a hlavně si užít fajn den. Networking, zábava a užitečné informace – nejen to Vás čeká už 25.4.2019!

Erik Scherder je nositelem řádu královské rodiny van Oranje-Nassau za svůj přínos společnosti v oblasti neuropsychologie a držitelem několika akademických cen. Současně úspěšně absolvoval i studium fyzioterapie. Také je autorem mnoha knih a článků (mimo jiné Singing in the Brain), kde se zabývá vztahem mozku a hudby – i tomuto tématu se bude věnovat na čtvrteční přednášce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *